Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 19g20kcal1.6g2.6g0.1g1.3g
Tomaattimurska 15g4.4kcal0.1g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.5g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g1.1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz1.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g141kcal9.8g10.4g6g4g
Valittu annoskoko80g70kcal4.9g5.2g3g2g
Annoskoko puolitettuna40g35kcal2.5g2.6g1.5g1g
Arvot/100g100g88kcal6.1g6.5g3.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468