Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Punakaali 38g10kcal0.6g1.3g0.1g0.7g
Sipuli (käsittelemätön)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen26g9kcal0.1g2.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma4.7g15kcal0g3.5g0g0g
Punaviini 5.6g4kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g89kcal1.6g14.2g1.4g2.4g
Valittu annoskoko80g44kcal0.8g7.1g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna40g22kcal0.4g3.6g0.4g0.6g
Arvot/100g100g55kcal1g8.9g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289