Nadan Karppisämpylä

Muna ja jugurtti sekaisin hyvin.

Kuivat aineet yhteen ja muniin sitten sotketaan.

Juusto viimeiseksi.

Nyt laitettaan uuni päälle ja annetaan taikinan olla ja sitten pyöritellään mukavan kokoisia pallosia ja uuniin 225 ja noin 15 minuuttia, kunnes väri on kivan ruskehtava.

Resepti alunperin ollut Karppaus.

Infossa

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g5.6g34kcal1.2g0.4g3g0g
Soijajauhot, Soyolk4.2g17kcal1.6g0.7g0.8g0.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.7g11kcal0.5g0.1g1g0.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g15g19kcal0.6g0.8g1.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.1g0.1kcal0g0g0g1g
Vehnälese 1.7g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa28g84kcal6.5g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g405kcal26.6g6.2g30g4.6g
Valittu annoskoko80g202kcal13.3g3.1g15g2.3g
Annoskoko puolitettuna40g101kcal6.7g1.6g7.5g1.2g
Arvot/100g100g253kcal16.6g3.9g18.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223035