Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)14g88kcal0g0g9.8g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 3.1g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g17.9g0.3g0.9g
Soijamaito (alpro soja)5.6g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mansikkahillo 6.5g15kcal0g3.5g0g0.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)2.2g14kcal0g0g1.6g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g40kcal0g10.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g602kcal5.6g89.2g23.6g2g
Valittu annoskoko80g301kcal2.8g44.6g11.8g1g
Annoskoko puolitettuna40g151kcal1.4g22.3g5.9g0.5g
Arvot/100g100g378kcal3.5g56g14.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423