Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.4g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.3g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 13g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g35kcal1.4g5g0.4g2g
Valittu annoskoko80g17kcal0.7g2.5g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna40g9kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Arvot/100g100g22kcal0.9g3.1g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820