Lakkapannacotta

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.

Soseuta marjat.

Painele sose tarkkaan siivilän läpi, näin saat tasaisen sileän soseen.

Poista siemenet.

Kuumenna kerma ja sokeri kattilassa.

Anna kiehua välillä sekoitellen 5 - 10 min. Lisää marjasose ja liotetut liivatelehdet.

Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi, älä keitä.

Nosta kattila levyltä.

Anna jäähtyä hetki.

Lisää rahka, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos pieniin annoslaseihin.

Peitä kelmulla.

Anna hyytyä 3 - 4 tuntia kylmässä

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Mahanhi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl38g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Valio maustettu rahka, vanilja19g30kcal1.4g3g1.3g0g
Lakka19g7.9kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Liivate 0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g370kcal6.4g19.2g29g1.4g
Valittu annoskoko80g185kcal3.2g9.6g14.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g92kcal1.6g4.8g7.3g0.4g
Arvot/100g100g232kcal4g12g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309843