Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.3g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)24g78kcal3.4g14.2g0.8g3.1g
Auringonkukansiemen 10g60kcal2.3g1.3g5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g436kcal15g48.6g19.6g9.6g
Valittu annoskoko80g218kcal7.5g24.3g9.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna40g109kcal3.8g12.2g4.9g2.4g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.4g12.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418