Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g15kcal1.5g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Rypsiöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g272kcal8.8g35.4g10g1.4g
Valittu annoskoko80g136kcal4.4g17.7g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g68kcal2.2g8.9g2.5g0.4g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.2g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071