Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 55g182kcal5.8g33.6g1.2g5.5g
Vehnäjauho, sunnuntai164g572kcal19.6g116.1g3.4g4.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)101g372kcal14.1g55.4g8.1g11.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 86g347kcal0g85.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g242g203kcal2.7g44.2g1g4.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g101g745kcal0g0g82.5g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g4878kcal85.4g677.2g192.4g51.8g
Valittu annoskoko790g2439kcal42.7g338.6g96.2g25.9g
Annoskoko puolitettuna395g1219kcal21.4g169.3g48.1g13g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099