Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Kaali, valkokaali160g34kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g80g98kcal16.8g0g3.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6g54kcal0g0g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Soijakastike20g12kcal1g1.9g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g522kcal42.2g34.2g22.8g11.4g
Valittu annoskoko790g261kcal21.1g17.1g11.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna395g131kcal10.6g8.6g5.7g2.9g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251