Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g10g90kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g697kcal14.4g97.8g23g37g
Valittu annoskoko790g349kcal7.2g48.9g11.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna395g174kcal3.6g24.5g5.8g9.3g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937