BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g246g248kcal7.4g34.4g9g2.2g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Chili paprika punainen13g5.2kcal0.3g1.2g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g436kcal49.9g0g26.2g0g
Rypsiöljy 44g388kcal0g0g43.9g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1581g2420kcal124g85g177.2g6.4g
Valittu annoskoko790g1210kcal62g42.5g88.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna395g605kcal31g21.3g44.3g1.6g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537