Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle4240g5512kcal275.6g848g127.2g212g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1440kcal0g0g160g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Korianteri, annos 10g80g16kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 781g2679kcal79.6g546.6g9.4g27.3g
Korianteri, tuore, annos 20g720g144kcal14.4g28.8g3.6g21.6g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1440kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15802g23738kcal787.8g3080g938.4g608.8g
Valittu annoskoko7901g11869kcal393.9g1540g469.2g304.4g
Annoskoko puolitettuna3950g5935kcal197g770g234.6g152.2g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161