Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5341g2050kcal53.4g368.5g10.7g133.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g1068g288kcal13.9g51.3g2.1g18.2g
Hunaja 214g706kcal1.1g172.6g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)160g1030kcal25g23.2g94.5g11.2g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.4g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g1068g3508kcal256.3g0g267g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15808g16108kcal699.4g1231.2g855.4g325.8g
Valittu annoskoko7904g8054kcal349.7g615.6g427.7g162.9g
Annoskoko puolitettuna3952g4027kcal174.9g307.8g213.9g81.5g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756