Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty494g692kcal25.5g138.2g3.4g16.8g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g82g74kcal0.7g15.7g0.9g0g
Paprikasalaatti, Pirkka82g24kcal0.8g5.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 58g110kcal15.6g0g5.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g74g59kcal1.9g3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g1918kcal89g324.6g27.8g33.6g
Valittu annoskoko791g959kcal44.5g162.3g13.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna396g480kcal22.3g81.2g7g8.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340