Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g393g94kcal4.7g16.1g0.8g4.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 131g181kcal24.6g0g9.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g44g162kcal3.8g33.2g1.6g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g8.7g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g8.7g5.6kcal0.3g0g2.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)87g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g1517kcal73.6g105g91.8g12.6g
Valittu annoskoko791g758kcal36.8g52.5g45.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna396g379kcal18.4g26.3g23g3.2g
Arvot/100g100g96kcal4.7g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199