Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g292g175kcal4.4g37.9g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Naudanpaisti 234g259kcal50.6g0g6.1g0g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.9g5kcal0.2g0.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g1100kcal113.4g86.2g32.4g7.8g
Valittu annoskoko791g550kcal56.7g43.1g16.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna396g275kcal28.4g21.6g8.1g2g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393