Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 350g712kcal62.6g0g51.7g0g
Linssi, punainen, Go Green175g568kcal42g85.7g1.7g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g170g48kcal1g10.1g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g2748kcal215.6g202g111g53.6g
Valittu annoskoko791g1374kcal107.8g101g55.5g26.8g
Annoskoko puolitettuna396g687kcal53.9g50.5g27.8g13.4g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122