Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 339g258kcal6.4g52.5g0.7g3.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)9g65kcal0.1g0.1g7.2g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g90g171kcal13.5g0g13.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g50kcal3.4g0g4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1106kcal47.6g108.4g51g8g
Valittu annoskoko792g553kcal23.8g54.2g25.5g4g
Annoskoko puolitettuna396g277kcal11.9g27.1g12.8g2g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770