Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g602g1053kcal114.3g0g66.2g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Lanttu 50g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2219kcal232.2g18.4g133.4g7.4g
Valittu annoskoko792g1110kcal116.1g9.2g66.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna396g555kcal58.1g4.6g33.4g1.9g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718