Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g120g722kcal25.3g7.9g65g0g
Kookoshiutale 40g265kcal3.3g2.6g25.9g6.5g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)150g1083kcal0.2g0.2g120.3g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g100g58kcal9g5g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)100g125kcal3.3g3.7g10g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g30g114kcal0.4g28.2g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Raparperi 181g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5g17kcal1.2g2.3g1.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g5078kcal103.4g123.8g457.8g19.2g
Valittu annoskoko792g2539kcal51.7g61.9g228.9g9.6g
Annoskoko puolitettuna396g1270kcal25.9g31g114.5g4.8g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904