Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl147g191kcal19.3g0.4g12.2g0g
Sokeri91g369kcal0g90.9g0g0g
Leivinjauhe5.4g9kcal0.3g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g239kcal7.1g48.7g0.8g2.4g
Kuohukerma,valio,2dl112g382kcal2.2g3.4g39.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki134g75kcal11.4g6.7g0.3g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Vadelma 214g88kcal2.1g8.8g1.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1585g2859kcal84.8g359g108.6g20.6g
Valittu annoskoko792g1430kcal42.4g179.5g54.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna396g715kcal21.2g89.8g27.2g5.2g
Arvot/100g100g180kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168