Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 18g65kcal5.9g9.7g0.2g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g37g114kcal6.6g15g2.9g6.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 46g58kcal5g0.1g4.1g0g
Sokeri 62g253kcal0g62.2g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.9g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Hiiva 18g14kcal2.4g0.2g0.1g1.3g
Vehnäjauho, sunnuntai311g1089kcal37.3g221g6.5g9.3g
Rusinat (Rainbow) 1 pss46g147kcal1.4g32.5g0.3g4.4g
Mantelirouhe, 1 rkl15g85kcal3.1g0.8g7.4g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl37g330kcal0g0g36.6g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g4365kcal127.6g686.6g119.6g48.2g
Valittu annoskoko792g2182kcal63.8g343.3g59.8g24.1g
Annoskoko puolitettuna396g1091kcal31.9g171.7g29.9g12.1g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.4g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103