BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Broilerin nahaton rintafilee400g412kcal92.4g0g6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni200g260kcal6g4g26g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1620kcal199.8g18.6g88.4g3.4g
Valittu annoskoko792g810kcal99.9g9.3g44.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna396g405kcal50g4.7g22.1g0.9g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517