Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 605g204kcal4.2g33.3g0.6g8.5g
Sokeri160g651kcal0g160.1g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1708kcal8.4g386.8g1.2g17g
Valittu annoskoko792g854kcal4.2g193.4g0.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna396g427kcal2.1g96.7g0.3g4.3g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878