Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton299g1970kcal77.9g32.9g176.7g6g
Canderel makeutusjauhe15g58kcal0.4g13.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g133kcal6.6g4g7.8g10.9g
Kookoshiutale 52g346kcal4.3g3.4g33.8g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)299g1285kcal227.6g15g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g7583kcal633.6g138.4g502.4g50.8g
Valittu annoskoko792g3792kcal316.8g69.2g251.2g25.4g
Annoskoko puolitettuna396g1896kcal158.4g34.6g125.6g12.7g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892