Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 560g3609kcal79g19.1g341.8g98.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g37g82kcal1.7g18.3g0.3g14.9g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g120g368kcal0g92.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g8118kcal161.4g259g684.2g226g
Valittu annoskoko792g4059kcal80.7g129.5g342.1g113g
Annoskoko puolitettuna396g2030kcal40.4g64.8g171.1g56.5g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195