Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 427g945kcal74.7g0g72.5g0g
Punajuuri 213g82kcal2.1g14.7g0.4g5.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 67g190kcal10.3g0.1g16.6g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g43g4.7kcal0.3g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2465kcal176g35g179.2g12g
Valittu annoskoko792g1233kcal88g17.5g89.6g6g
Annoskoko puolitettuna396g616kcal44g8.8g44.8g3g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091