Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali374g79kcal4.5g12.7g0.7g7.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa105g314kcal24.1g0g24.1g0g
Smetana45g175kcal0.9g1g18.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g30g22kcal1.3g3.9g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 149g331kcal26.2g0g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g1939kcal120.2g50.8g138.8g18.8g
Valittu annoskoko792g970kcal60.1g25.4g69.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna396g485kcal30.1g12.7g34.7g4.7g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799