Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 167g161kcal5g32.7g0.5g1.7g
Paistijauheliha 10%167g284kcal33.4g0g16.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Maito, Kevyt334g154kcal10.7g16g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1585g1792kcal138.4g99.4g90.2g4.2g
Valittu annoskoko793g896kcal69.2g49.7g45.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna396g448kcal34.6g24.9g22.6g1.1g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598