Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 313g75kcal5.7g6.9g0.9g7.2g
Kasvisliemikuutio 8.1g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Aurajuusto63g213kcal12.5g0g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1585g750kcal40g23.8g50.8g15.8g
Valittu annoskoko793g375kcal20g11.9g25.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna396g188kcal10g6g12.7g4g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251