Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1999g14395kcal0g0g1599.4g0g
Sokeri 1912g7762kcal0g1910.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g550g935kcal82.5g0g66g0g
Siirappi, tumma90g288kcal0.1g66.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g120g480kcal0g118.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3249g11696kcal422.3g2274.1g68.2g113.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g71109kcal1009.8g8739.8g3467.2g227.4g
Valittu annoskoko7920g35554kcal504.9g4369.9g1733.6g113.7g
Annoskoko puolitettuna3960g17777kcal252.5g2185g866.8g56.9g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740