Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 901g6398kcal6.8g3.6g720.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1561g5357kcal159.1g1092.8g18.7g54.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 150g129kcal4.7g6.6g9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1651g2356kcal206.4g5g169.3g0g
Anjovis 486g1251kcal140.5g46.7g55.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 601g385kcal19.2g28.9g21g0.1g
Purjosipuli1501g285kcal27g36g3g31.5g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Pizzajuusto, valio601g2042kcal150.1g0g156.1g0g
Muna, annos 60g360g316kcal27.2g3g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g37088kcal1488.6g2446.8g2351g176.2g
Valittu annoskoko7920g18544kcal744.3g1223.4g1175.5g88.1g
Annoskoko puolitettuna3960g9272kcal372.2g611.7g587.8g44.1g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831