BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Broilerin nahaton rintafilee4000g4120kcal924g0g60g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2000g2600kcal60g40g260g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g16205kcal1999.4g185.2g884.2g34.2g
Valittu annoskoko7920g8103kcal999.7g92.6g442.1g17.1g
Annoskoko puolitettuna3960g4051kcal499.9g46.3g221.1g8.6g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517