Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 620g5483kcal0g0g620g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3762g12907kcal383.3g2633.1g45.1g131.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 413g2936kcal3.1g1.7g330.7g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g21g64kcal2.3g14.1g1.4g5.8g
Sokeri 351g1426kcal0g351g0g0g
Kananmuna kuoreton 455g649kcal56.8g1.4g46.6g0g
Hiiva 207g154kcal27.1g2.3g0.8g14.3g
Vesi, vesijohtovesi 1033g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1033g471kcal31g49.6g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g48180kcal1007.2g6106.4g2120.2g303.6g
Valittu annoskoko7920g24090kcal503.6g3053.2g1060.1g151.8g
Annoskoko puolitettuna3960g12045kcal251.8g1526.6g530.1g75.9g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070