Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1437g10637kcal0g0g1178.7g0g
Sokeri1258g5106kcal0g1256.5g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1251g1638kcal162.6g6.3g107.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2875g8912kcal488.7g1552.4g83.4g373.7g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g58g230kcal0g56.9g0g0g
Marianne crush 150g1006g4327kcal12.1g865.3g84.5g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g61825kcal1330.6g7502g2908.2g782g
Valittu annoskoko7920g30913kcal665.3g3751g1454.1g391g
Annoskoko puolitettuna3960g15456kcal332.7g1875.5g727.1g195.5g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622