Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g200g122kcal26.2g2.2g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Kananmuna kuoreton 720g1027kcal90g2.2g73.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4000g13725kcal407.6g2800g48g140g
Voi, 1 tl, 5 g600g4380kcal6g6g480g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g40276kcal1259.6g5856.8g1206.8g280g
Valittu annoskoko7920g20138kcal629.8g2928.4g603.4g140g
Annoskoko puolitettuna3960g10069kcal314.9g1464.2g301.7g70g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741