Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g1919g9863kcal575.7g287.8g786.7g178.5g
Vesi, vesijohtovesi 3838g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19.1g0.8g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g480g850kcal1g47g1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g624g2183kcal87.3g349.2g43g68.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1012g3239kcal151.8g597.2g26.3g101.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g32443kcal1633.2g2600.6g1715.6g696.6g
Valittu annoskoko7920g16221kcal816.6g1300.3g857.8g348.3g
Annoskoko puolitettuna3960g8111kcal408.3g650.2g428.9g174.2g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722