V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6000g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti180g900kcal44.8g59.9g51.8g51.1g
Aprikoosi, kuivattu 300g659kcal15.6g130.2g1.2g21.9g
Luumu kivetön 180g84kcal1.5g15.1g0.5g3.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)360g695kcal12.2g146.5g2.9g34.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl720g2448kcal100.8g403.2g48.2g79.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%180g450kcal25.2g19.8g10.1g88.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g10472kcal400.2g1549.4g229.4g555.4g
Valittu annoskoko7920g5236kcal200.1g774.7g114.7g277.7g
Annoskoko puolitettuna3960g2618kcal100.1g387.4g57.4g138.9g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720