Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1985g2831kcal248.1g6g203.4g0g
Oltermanni, perinteinen1083g3897kcal270.6g0g313.9g0g
Aurajuusto613g2086kcal122.7g0g177.9g0g
Paprika punainen 613g180kcal5.8g27.6g2.5g11.7g
Paprika keltainen 613g185kcal5.8g31.3g1.2g12.3g
Sipuli (kuorittu)433g117kcal5.6g20.8g0.9g7.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1443g1155kcal187.6g28.9g28.9g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g18g1.8kcal0.3g0g0.1g15.3g
Tonnikala öljyssä 559g1061kcal151.7g0g50.3g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )559g783kcal72.7g36.4g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g24591kcal2141.8g302g1636.4g93.4g
Valittu annoskoko7920g12295kcal1070.9g151g818.2g46.7g
Annoskoko puolitettuna3960g6148kcal535.5g75.5g409.1g23.4g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062