Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1835g7449kcal0g1833.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1958g2467kcal215.3g5.9g176.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4013kcal119.2g818.6g14g40.9g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 43g160kcal8g4.7g9.4g13.1g
Maitosuklaa 1439g7736kcal145.8g719.7g475g0.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1439g10224kcal10.8g5.8g1151.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g64221kcal1002g6803.2g3652.2g109.6g
Valittu annoskoko7920g32111kcal501g3401.6g1826.1g54.8g
Annoskoko puolitettuna3960g16055kcal250.5g1700.8g913.1g27.4g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772