Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1472g1913kcal192.8g4.4g122.1g0g
Sokeri910g3694kcal0g908.8g0g0g
Leivinjauhe54g94kcal2.8g20.2g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 696g2387kcal70.9g487g8.3g24.3g
Kuohukerma,valio,2dl1124g3821kcal22.5g33.7g393.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1338g749kcal113.7g66.9g2.7g0g
Sokeri 161g652kcal0g160.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g107kcal0g26.5g0g0g
Vadelma 2141g880kcal21.4g87.8g17.1g79.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g28590kcal848.2g3591.4g1087g207.6g
Valittu annoskoko7920g14295kcal424.1g1795.7g543.5g103.8g
Annoskoko puolitettuna3960g7148kcal212.1g897.9g271.8g51.9g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168