Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2043g3877kcal554.1g0g183.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1382g174kcal15.5g13.5g2.8g13.8g
Kurkku, tuore1202g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Tomaatti, tuore2884g586kcal17.3g109.6g8.7g40.4g
Sinappi 192g253kcal8.4g27.1g11.5g3.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix216g108kcal3.2g21.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g10237kcal1211.4g384.2g418.4g131.8g
Valittu annoskoko7920g5118kcal605.7g192.1g209.2g65.9g
Annoskoko puolitettuna3960g2559kcal302.9g96.1g104.6g33g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763