Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4206g3187kcal78.7g648.6g8.4g42.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1803g505kcal10.8g107.3g3.6g45.1g
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1502g3515kcal169.8g7.5g330.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g14712kcal535.6g1577g687g188.6g
Valittu annoskoko7920g7356kcal267.8g788.5g343.5g94.3g
Annoskoko puolitettuna3960g3678kcal133.9g394.3g171.8g47.2g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682