Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2662g1597kcal39.9g346.1g2.7g24g
Lanttu 399g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2662g745kcal16g158.4g5.3g66.6g
Ruokakerma Valio 5%1664g998kcal20g46.6g83.2g0g
Oltermanni, perinteinen532g1917kcal133.1g0g154.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g10746kcal426g1139g493.6g195.6g
Valittu annoskoko7920g5373kcal213g569.5g246.8g97.8g
Annoskoko puolitettuna3960g2687kcal106.5g284.8g123.4g48.9g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207