Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g6015g10527kcal1142.9g0g661.7g0g
Sipuli 752g227kcal9.4g36.1g1.5g12.8g
Lanttu 501g145kcal5g23.1g1.5g9g
Porkkana 602g197kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Maustepippuri, annos 1g25g0.8kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g22192kcal2322g185.2g1332.4g74.2g
Valittu annoskoko7920g11096kcal1161g92.6g666.2g37.1g
Annoskoko puolitettuna3960g5548kcal580.5g46.3g333.1g18.6g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718