Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 5400g9053kcal1175g0.5g484.4g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1200g8640kcal0g0g960g0g
Suola, annos 3g360g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g35905kcal2375g93.2g2892.6g32.6g
Valittu annoskoko7920g17952kcal1187.5g46.6g1446.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna3960g8976kcal593.8g23.3g723.2g8.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037