Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g640g2176kcal54.4g460.8g11.5g44.8g
Kesäkurpitsa1600g272kcal6.4g40g9.6g11.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)400g44kcal4.4g4.4g0.8g4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1600g1651kcal55.2g288g17g46.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2400g840kcal24g165.6g12g33.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g640g130kcal3.8g24.3g1.9g9g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)640g1152kcal147.2g0g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g12530kcal590.8g1966.2g208g298g
Valittu annoskoko7920g6265kcal295.4g983.1g104g149g
Annoskoko puolitettuna3960g3132kcal147.7g491.6g52g74.5g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349