Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 600g4351kcal7.1g2.4g487.7g0g
Sokeri 680g2759kcal0g679.1g0g0g
Munan keltuainen140g400kcal21.7g0.3g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 910g3122kcal92.7g636.8g10.9g31.8g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g400g1480kcal56g223.9g4.4g40g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g3199g1088kcal6.4g227.1g9.6g57.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g800g640kcal20.8g32g48g0g
Smetana600g2339kcal12.6g13.2g251.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g602kcal52.8g1.2g43.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g34345kcal545g3814.4g1784.4g259g
Valittu annoskoko7920g17172kcal272.5g1907.2g892.2g129.5g
Annoskoko puolitettuna3960g8586kcal136.3g953.6g446.1g64.8g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946