Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g100g902kcal0g0g100.3g0g
Sipuli (kuorittu)1203g325kcal15.6g57.7g2.4g20.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2607g730kcal15.6g155.1g5.2g65.2g
Punajuuri 4010g1539kcal40.1g276.7g8g100.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15840g6992kcal142.6g979g231.8g372g
Valittu annoskoko7920g3496kcal71.3g489.5g115.9g186g
Annoskoko puolitettuna3960g1748kcal35.7g244.8g58g93g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937